Συσκευαστήριο-Διαλογητήριο

Η εταιρεία Agrosky A.E. εξάγει βερίκοκα, ροδάκινα, νεκταρίνια, δαμάσκηνα, ακτινίδια, μήλα, σταφύλια και πορτοκάλια σε πελάτες σε όλη την Ευρώπη (Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Λευκορωσία, Πολωνία, Ρουμανία, Τσεχία, Κροατία, Βουλγαρία κ.α.), καθώς και στην Αίγυπτο. Επίσης, συνεργάζεται με κορυφαίες ελληνικές βιομηχανίες κομποστοποίησης και χυμοποίησης, διαθέτοντάς τους συμπύρηνα ροδάκινα.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων
ΠροϊόνΙαν.Φεβ.Μαρ.Απρ.ΜάϊΙουν.Ιουλ.Αυγ.Σεπ.Οκτ.Νοε.Δεκ.
Βερίκοκα
Νεκταρίνια
Ροδάκινα
Σταφύλια
Δαμάσκηνα
Μήλα
Ακτινίδια
Πορτοκάλια

Κάθε χρόνο οι ποσότητες των επεξεργασμένων φρούτων αυξάνονται αργά και σταθερά, ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας, γεγονός το οποίο σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τον έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων μας. Επιπλέον, λόγω της συνεργασίας μας με εξειδικευμένους επιστήμονες σε όλο το νομό Πέλλας, αποκτούμε τη δυνατότητα προσωπικής επαφής με αγρότες, γνώση και ικανότητα ελέγχου όλων των σταδίων ανάπτυξης των καρπών και ικανότητα ανταπόκρισης ακόμη και στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών μας.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία και η διατήρηση ισχυρών επιχειρηματικών σχέσεων, οι οποίες θα ωφελήσουν πρωτίστως τους συνεργάτες μας αλλά και εμάς. Η ειλικρίνεια και η αξιοπιστία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που προσπαθούμε να διατηρήσουμε στις σχέσεις μας, ενώ εξίσου σημαντικό στόχο αποτελεί η ποιοτική ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τις αγορές και τις καινοτομίες στον κλάδο των φρούτων και λαχανικών.

Νεκταρίνια
Δαμάσκηνα
Σταφύλια
Βερίκοκα
Ροδάκινα
Ακτινίδια
Πορτοκάλια
Μήλα
Σταφύλια

Η πολιτική που έχει θεσπίσει και εφαρμόζει η Agrosky A.E. διασφαλίζει προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφαλή για τον τελικό καταναλωτή. Εργαζόμενοι προς αυτή την κατεύθυνση, φιλοδοξούμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή των εξαγωγέων φρούτων, μέσω της υιοθέτησης σύγχρονου εξοπλισμού συσκευασίας, ακολουθώντας τις πρόσφατες καινοτομίες και τεχνολογικές εξελίξεις και εφαρμόζοντας συστήματα ποιότητας. Η αυστηρή εφαρμογή προτύπων ποιότητας παραγωγής διασφαλίζει ένα ασφαλές, υψηλής ποιότητας και υγιεινό προϊόν για τον καταναλωτή. Όσον αφορά τις πρόσφατες απαιτήσεις της αγοράς, η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση GLOBAL.G.A.P.

Ακολουθήστε μας στο facebook